top of page
Grainy Surface
Maak kennis met pilates in 10 dagen .jpg
Folding a Yoga Mat_edited_edited.jpg

Maak Kennis met Pilates in 10 Dagen

Wat is Pilates nu eigenlijk?

Ontdek het in deze gids aan de hand van een korte uitleg en 20 toffe oefeningen.

WELKOM

IMG_3293_edited_edited.jpg

Hallo, wat fijn dat je Tone Time Pilates gevonden hebt!
De Pilates Studio waar we samen met veel plezier en enthousiasme werken aan de beste versie van onszelf. 
Mijn naam is Stephanie, Pilates Instructeur en Personal Coach.
Geïnteresseerd in mijn verhaal en dat van Tone Time Pilates?  Klik dan snel op onderstaande link!

IMG_2991_edited.jpg

AANBOD

Voor ieder wat wils!

Ontdek hieronder de verschillende soorten groepslessen en privélessen. 

Twijfel niet en schrijf je snel in voor één van de lessen. 

Ik kijk er alvast naar uit je te zien!

1_edited.jpg

POP PILATES

POP Pilates® is een "Total Body Workout" waarbij klassieke pilates bewegingen gechoreografeerd worden op hedendaagse popmuziek. Deze unieke groepslessen zijn intensief, maar toegankelijk voor iedereen.

Pilates met een twist, op de beat van de muziek!

VITALITY PILATES

Vitality Pilates focust op controle, precisie en concentratie. Deze sessies zijn voor iedereen toegankelijk, in het bijzonder voor iedereen die op een rustige manier aan zijn/haar lichaam wil werken. Ook wie te kampen heeft met bepaalde problemen (vb. knie, rug, nek, etc) of wie herstellende is van een blessure, kan in deze lessen zeker terecht.

IMG_3036_edited.jpg
Ontwerp zonder titel (10)_edited.jpg

PIIT

PIIT staat voor Pilates Intense Interval Training. De naam spreekt voor zich! Het is een pittige fusie van Cardio en Pilates oefeningen, die ervoor zal zorgen dat de hartslag hoog blijft terwijl er ook gewerkt wordt aan kracht. Een intensieve training dus!

POWER PILATES

Tijdens Power Pilates lessen ligt de focus op sterkere kernspieren, meer stabiliteit en flexibiliteit, een betere houding en algemene fysieke fitheid. Er wordt veel aandacht gegeven aan het correct uitoefenen van de oefening. Bij elke oefening zorg je ervoor dat de rug, buik en bekkenbodem aangespannen zijn.

IMG_2977_edited.jpg
IMG_2965_edited.jpg

PRIVÉLESSEN MAT PILATES

Privélessen mat pilates kunnen geboekt worden voor 1 of 2 personen en worden volledig afgestemd op je persoonlijke noden en wensen. Perfect voor iedereen die graag geniet van persoonlijke begeleiding tijdens het sporten of gewoon als je nood hebt aan een sportmaatje. 

Twijfel zeker niet om een afspraak te maken voor een persoonlijk kennismakingsgesprek! Zo weet je meteen waar je je aan mag verwachten. 

PRIVÉLESSEN REFORMER

De reformer is een pilates toestel dat werkt op basis van veren en waarmee er extra weerstand en ondersteuning kan toegevoegd worden aan je trainingen. Het vormt de ideale aanvulling op de matlessen en is ook uitermate geschikt indien je met bepaalde klachten te maken hebt. Absoluut de moeite waard om eens een keer te komen proberen!

Twijfel niet om een afspraak te maken voor een persoonlijk kennismakingsgesprek! Zo weet je meteen waar je je aan mag verwachten. 

IMG_0809_edited.jpg

CONTACT

Hanebergstraat 15
3581 Beverlo

België

Tel.: +32 (0)4 97 90 47 26

  • Youtube
  • Facebook
  • Instagram

Bedankt voor de inzending!

bottom of page