top of page
yoga

MIJN VERHAAL

Hallo en welkom!

Mijn naam is Stephanie, eigenaar en oprichtster van Tone Time Pilates. De studio waar we samen met veel plezier en enthousiasme werken aan de beste versie van onszelf!  Bij Tone Time Pilates voel je je thuis, wordt er gelachen, kom je tot rust, maar wordt er tegelijk ook hard gewerkt. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Het is mijn persoonlijke missie om iedereen fysiek en mentaal voldaan en tevreden naar huis terug te laten keren na elke sessie. Ik ben zelf een fervent sporter en naast de fysieke prestatie, hecht ik ook enorm veel waarde aan het mentale aspect dat gelinkt is aan lichaamsbeweging.

Dit is één van de redenen waarom ik zelf 12 jaar geleden verliefd ben geworden op Pilates.

 

 

Ik hou van sport en het is voor mij dan ook onmogelijk om me te beperken tot één enkele discipline. Zo speel ik competitief basketbal, kan ik helemaal tot rust komen tijdens een lange jogging of wandeling met mijn knuffelbeer Goku (zie foto), durf ik gerust eens te experimenteren met gewichten en blijf ik helemaal in balans dankzij Pilates en Yoga.

Een karaktertrek die ook duidelijk terug te vinden is in mijn groepslessen aanbod, ik hou van variatie en originaliteit. 

Je zal mij echter niet snel terug vinden in een fitness zaal, mijn persoonlijke voorkeur gaat namelijk uit naar kleine groepslessen, de vrije natuur en de vertrouwde omgeving van mijn pilates studio. 

Iets waar sommigen onder jullie zich misschien wel in terug kunnen vinden?

 

 Vanuit dit standpunt is Tone Time Pilates tot leven gekomen. Ik doe niets liever dan mijn passies te delen met anderen en toen ik na mijn verhuis ineens een mooie ruimte ter beschikking had, kwam ik op het idee om pilates lessen te organiseren voor mijn beste vriendinnen. Een groot succes! Dankzij deze sessies zagen we elkaar meer en waren we tegelijk meer aan het bewegen, een echte win-win situatie! Ik merkte van mezelf dat ik super veel energie kreeg van deze momenten, ik begon leuke lessen voor te bereiden en het zien van hun enthousiasme en vooruitgang maakte me oprecht super trots. De rest is geschiedenis, ik ben me verder gaan verdiepen in Pilates, Personal Coaching en Voeding, ik heb verscheidene certificaten behaald en uiteindelijk heb ik Tone Time Pilates opgericht.

Mijn eigen Pilates Studio... Enkele jaren geleden was het een stille droom die ik niet eens durfde uit te spreken en waarvan ik zeker was dat hij nooit verwezenlijkt zou worden, maar niets blijkt onmogelijk! 

 

Hopelijk kan mijn werk ook voor jou een verrijking betekenen in je leven.  

Ik kijk er alvast naar uit je beter te leren kennen tijdens onze eerste sessie samen!

 

Ga gerust het aanbod eens bekijken en twijfel zeker niet om je in te schrijven. 

IMG_2595.JPG

“PILATES IS A COMPLETE COORDINATION OF MIND, BODY AND SPIRIT”

- Joseph Pilates -

Benieuwd naar de studio?

Heb je een vraag voor mij? Neem gerust contact met me op. 

IMG_2525_edited.jpg
bottom of page